Kezdje itt az ingatlan keresést!

Badacsonytomaj , Badacsonyörs

Terület1266 m²

Irányár

12 800 000 Ft

Eladó Telek

Badacsonytomaj - Badacsonyörs, 1266 m²-es, telek

A Balla Ingatlan siófoki irodája kínálatában:
Badacsonyörsön, a hosszan elnyúló Örsi hegy lejtőin fekvő belterületi osztatlan közös területen 2 tulajdonrész eladó!

Az 1266m2 közmű nélküli telek falusias lakóövezetei besorolással rendelkezik. 20% beépítési lehetőséggel (900 m2 feletti terület esetén) , az utcában áram, víz- és csatornarendszer kiépítve.

Szemben a Tanúhegyek látványa fogad, mely a Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyik legszebb része.

Ez a szép környezet várja a helyszínen,Hívjon, fedezze fel velem!

A 71-es főút mentén, a Balaton északi partjának nyugati részén, a Badacsony lábánál található. A település területén fekszik a Badacsony hegy nagyobb része, a település közigazgatási területét alkotja az ősi tomaji faluközpont és Badacsonyörs, valamint a nagyrészt szőlőterületekből és borházakból, vendéglőkből és üdülőépületekből álló Badacsony településrész, ez utóbbi az elhíresült vigalmi negyed.
A 71-es főút után a település legfontosabb útvonala a 7316-os út, amely még a badacsonyörsi településrészben indul, keresztülhalad Badacsonytomaj központján, majd Tapolca felé húzódik. További négy és öt számjegyű utak a településen: a Badacsony lábánál, de a parti útnál kicsit magasabban húzódó, Badacsonytördemicre vezető 7341-es út („Római út”), a Káptalantótira vezető 7344-es út, a Badacsonytól északra Badacsonytördemic felé vezető 73 104-es út és a tomaji városközpont főutcájaként húzódó 73 143-as út.
Szomszédos települések: Ábrahámhegy, Badacsonytördemic, Káptalantóti, Nemesgulács és Salföld.
Vonattal elérhető a Székesfehérvár–Tapolca-vasútvonalon. Vasúti megállói: Badacsonyörs (valamikor Kisörs), Badacsonytomaj és Badacsony (valamikor Badacsony-Hableány).
Vízi úton a Badacsony településrészen lévő, nyáron nagy forgalmú hajóállomáson és vitorlás kikötőn át közelíthető meg.

Elhelyezkedés: 8257, Badacsonytomaj, Badacsonyörs

Környezet: Balaton északi partjának nyugati részén, a Badacsony lábánál , Tanúhegyekkel szemben található.

Közlekedés: A 71-es főút után a település legfontosabb útvonala a 7316-os út. Vonattal elérhető a Székesfehérvár–Tapolca-vasútvonalon. Vasúti megállói: Badacsonyörs (valamikor Kisörs). Vízi úton a Badacsony településrészen lévő, nyáron nagy forgalmú hajóállomáson és vitorlás kikötőn át közelíthető meg.


  • Telekterület 1266 m²

Ingatlan hírek

Kiemelt projektek

Ahol találkozhat velünk